• Kosár
Menü

Rólunk

2017-től a Kemper Kft.  lett a Stiga S.p.A. (Stiga kertigépek) hivatalos képviselete Magyarországon.


2018. tavaszától országosan elérhetővé vált a Stiga kertigépek teljes palettája a hivatalos márkaboltokon keresztül.

A Kemper Kft.:

Cégünk 2000. áprilisában kezdte jelenlegi tevékenységét, mely két fő részre tagolódik: kereskedelem, szervizszolgáltatás. Fő profilunk a kertészeti termékek, ezeken belül is a kertészeti gépek forgalmazása, de természetesen megtalálható cégünk kínálatában szinte minden vonatkozó termékvonal is, többek között kertészeti szerszámok, borászati eszközök és gépek, öntözéstechnika, kézi barkácsgépek, ipari szerszámok.

Kínálatunk bővítése folyamatos feladatunk, hiszen a vásárlói szokások is lassan, de folyamatosan változnak. Cégünk először 400 m2 területen kínálta áruját, amihez 350 m2 raktár tartozik, illetve 50 m2 szervizműhely is, hiszen fontos számunkra a komplett szolgáltatás nyújtása, a vásárlástól a garanciális javításon keresztül az alkatrészellátásig. Azóta Siófokon (2012-től) és Székesfehérváron (2016-tól) is megnyitottuk újabb üzleteinket, így minél több helyen tudjuk teljes körűen kiszolgálni ügyfeleinket. Ezekben az üzleteinkben is több száz négyzetméteren (Siófokon 250m2, Székesfehérváron 300m2) kínáljuk a kertészeti gépeket, kiegészítőket. Hatalmas készlet választékkal várjuk ügyfeleinket, üzleteinkben.

Vásárlóink elégedettsége a legfőbb célunk, ennek érdekében szakképzett eladóink segítik a vásárlókat a megfelelő gépek és eszközök kiválasztásában.

Vevőink a gépek használata során felmerült kérdéseikkel kapcsolatban bármikor fordulhatnak hozzánk segítségért személyesen, telefonon, e-mailben. Eladóink illetve szervizünk minden tőle telhető segítségnyújtást megad.

Olyan gépeket értékesítünk csak, melyeknek megfelelő alkatrész ellátása, illetve szerviz hálózata van.

Arra törekszünk, hogy a háttérmunkát – mint például a szerviz szolgáltatást, alkatrészellátást – minél gyorsabban, ugyanakkor pontosan és hatékonyan el tudjuk végezni.

Forgalmunk évről-évre emelkedik, mely annak a jele, hogy elnyertük vásárlóink megelégedettségét és bizalmát.

A Stigáról:

1934-ben alapították Svédországban, így a stigának több mint 80 éves tapasztalata van a fogyasztói termékek innovációjában. A hagyományoknak megfelelően minden stiga termék kiváló minőségű és kiváló teljesítményt nyújt.